Google CRM Programı

Google CRM Programlarına Nasıl Katkı Sağlamaktadır?

Google CRM alanında hali hazırda bir servis vermese de, geliştirdiği birçok ürünle iş hayatında verimliliği artırmaya yönelik çözümler üretmektedir.

Google CRM programlarıyla hangi noktalarda örtüşmektedir?

Verimlilik ve iş takibi noktasında Google CRM programlarıyla pek çok noktada örtüşen çözümlere sahiptir. Belirli bir perspektiften bakıldığında iş dünyası çerçevesinde Google CRM programlarıyla aynı ekosistemde yer alıyor denmesi kaçınılmaz olmaktadır.

Şüphesiz bu bakış açısı bizi iş dünyasında verimlilik odaklı birçok çözüme sahip Google CRM programları tarafından ne kadar etkin kullanılıyor sorusuna yönlendiriyor. İş dünyasında birçok ihtiyacı karşılayan ve kimi noktalarda endüstri standartı noktasına erişmiş Google çözümleri, çalışanların iş hayatını oldukça kolaylaştırmaktadır. Bu noktada Google çözümleri, şirketlerde kullanılan kurumsal yazılımlara ek olarak sıkça kullanılan araçlar halini almıştır.

Google çözümleri ve CRM programları nasıl sinerji yaratır?

Entegrasyon ve otomasyon kavramlarının her geçen gün daha fazla önem kazandığı günümüzde CRM programlarının da Google tarafından sunulan çözümleriyle sinerji yaratmaları beklenmektedir. Google çözümlerine sistemlerinde en iyi şekilde yer verebilen CRM programları fark yaratmaktadır. CRM programlarının içine iyi bir teknik analiz ve zengin bir kullanıcı deneyimi ile dahil edilmiş Google çözümleri, kullanıcının iş verimliliğini oldukça artıracaktır.

CRM programları firmalar tarafından müşteri ilişkileri ve satış yönetimi için kullanılmakla birlikte buna paralel olarak iş takibinde de faydalandıkları çözümlerdir. Google CRM programlarına ne kadar iyi konumlandırılırsa, kullanıcılar Google çözümlerinin sunduğu özellikleri tek bir platformda kullanabileceklerdir. Bu sayede kullanıcılar için iş verimliliği ve takibi daha kolay hale gelecektir. Tek bir platform ile hem müşteri ilişkileri ve satış yönetimi, hem de iş verimliliği uygulamaları ortak kullanılabilecektir. Böylece sinerji sağlanacaktır.
Minimum CRM ile maksimum deneyime adım atın

Bulut tabanlı Minimum CRM ile satış süreçlerinizi uçtan uca yönetin. Üstelik 100 kullanıcıya kadar tamamen ÜCRETSİZ.

Minimum CRM’den örnek bir çalışma

Müşterilerle e-postaİletişim Yönetimi alışverişi yapmak ve bu epostaları sonradan CRM programına aktarmak zaman ve çaba gerektirir. Bu nedenle, e-posta sağlayıcınızla entegrasyon çok daha önemlidir. Bulut tabanlı Minimum CRM yazılımının öne çıkan bir özelliği, Gmail entegrasyonunu desteklemesidir.

Google CRM Programı

Minimum CRM’de Ayarlar > Kişi Ayarları > E-mail Ayarları bölümüne girerek, kullanıcılar Gmail hesaplarını Minimum CRM’e entegre edebilir. Bu sayede Gmail hesabınızdan yaptığınız yazışmalar, ilgili firma, kişi ve fırsat kaydına otomatik olarak işlenebilir. Kullanıcılar sonrasında bu kayıt detaylarında bu yazışmaları takip edebilir.

Minimum CRM kayıt detaylarında ilgili kaydın tüm verilerini, fırsatlarını, aktivitelerini, notlarını ve daha birçok bilgiyi tek noktadan sunmaktadır. Eposta yazışmaları da bu detay ekranında yerini alacaktır. Bu sayede kullanıcılar ilgili kayıt ile ilgili yazışmalara ulaşmak için tekrar Gmail’de arama yapmak zorunda kalmayacaktır.

Örnek olarak bir firma ile ilgili detay sayfasında o firma ile devam eden fırsatlarınızı inceliyorsunuz, sonrasında firma ile eposta yazışmalarınızı da görmek istediniz. Entegrasyon olmadığı durumda epostanız içinde bu yazışmaları aratıp, ayıklayıp, ayrı ayrı takip etmeniz gerekirken ve bunu yaparken bir yandan da fırsat verilerini göz önünde tutmaya çalışaktınız. Fakat Minimum CRM’in Gmail entegrasyonu sayesinde aynı firma kartı içinde firmayla yaptığınız tüm eposta yazışmaları ve oluşturduğunuz tüm fırsat verileri yer alacaktır.

Minimum CRM’in sunduğu Gmail entegrasyonu sayesinde kullanıcıların konsantrasyonu artmakta, katma değersiz işlere harcadıkları zaman ortadan kalkmakta ve iş verimlilikleri artmaktadır.

Siz de Minimum CRM’de ücretsiz bir deneme hesabı oluşturarak, Gmail hesabınızı entegre edebilir ve verimliliğinizdeki artışa şahit olabilirsiniz.
Minimum CRM ile maksimum deneyime adım atın

Bulut tabanlı Minimum CRM ile satış süreçlerinizi uçtan uca yönetin. Üstelik 100 kullanıcıya kadar tamamen ÜCRETSİZ.

İlgili Makaleler

E-Bültenimize Hemen Kaydolun

Satış ve müşteri ilişkileri yönetiminde en kapsamlı içeriğe ulaşmak için bültenimize kaydolun.

E-bültene abone olarak Minimum CRM'in Gizlilik Politikasını kabul etmiş olursunuz.
Minimum CRM yeni özellikler ve kampanyalar hakkında size bilgilendirme mesajları gönderebilir.